Rijangst

Ik ben naar Chantal gegaan vanwege mijn rijangst. Rijden in een auto deed ik al 20 jaar niet meer.  Ik heb eerder al 2 sessies ontvangen van Chantal. Hele fijne aangename sessies. Lieve vrouw en fijne gesprekken. Na deze sessies merkte ik al verbetering. Vorige week na de 3e sessie meteen weer in de auto gestapt en even naar de supermarkt gegaan. Dat ging prima. Daarna heb ik op de snelweg gereden en dat was mijn grootste angst. En dat ging ook helemaal goed. Ik bleef rustig en kalm. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat een bevrijding. Heel erg bedankt Chantal
Katie

Afgewezen voelen

In het begin was ik eerlijk gezegd een klein beetje sceptisch. Ik was niet bekend met hypnotherapie maar via via vernomen dat dit een hele goede manier is om van je probleem af te komen. Enfin, ik dacht, waarom eigenlijk niet. Ik voelde me vaak afgewezen, niet gezien en gehoord en daar wilde ik vanaf. Ik was nieuwsgierig naar de sessie en ik ben vol vertrouwen erin gestapt. Wat heb ik te verliezen he. De begeleiding was heel fijn. Tijdens de sessie was ik bij maar toch ook heel ontspannen. Zo ontspannen ben ik nog nooit geweest, dat is voor mij al heel wat want ik kan me maar moeilijk ontspannen. 
Het was een hele aangename sessie. Ik merk nu al verbetering na 1 sessie. Ik kan dit iedereen aanraden. 
Sophie

Allergie 

Wat een geweldige online sessie heb ik mogen ontvangen. Zo handig dat het tegenwoordig allemaal ook online kan, in mijn eigen kamer, in mijn eigen stoel. En wat ontzettend dankbaar ben ik dat ik voor mezelf heb gekozen en dat ik bij jou uit ben gekomen Chantal. Ik ben van mijn huisstofmijt allergie af, geweldig. Ik heb 3 sessies mogen ontvangen, beste investering. 
Dank je wel lieve Chantal
Marie

Eczeem

Mijn eerste echte hypnosesessie mogen ervaren bij/door Chantal.Na een fijn én grondig voorgesprek volgde de online sessie. Ik was zeer verrast van haar professionaliteit (heb haar vluchtig leren kennen tijdens de opleiding 1.0) Op zo´n korte tijd al zo kundig… chapeau 👌Mijn klacht (eczeem hoofdhuid) is inmiddels verdwenen. Of het de hypnose is geweest, het slikken van een darmsupplement of beiden... geen idee. Blij dat ik weer in bezit ben van een gezonde hoofdhuid 😊Nogmaals bedankt Chantal (het was simpelweg fantastisch 😉)
Petra

Opkomen voor mezelf

Ik kwam met een probleem waar ik al heel mijn leven tegen aanloopt naar Chantal.

Chantal legde mij uit wat ik kon verwachte.Toen we begonnen met de sessie viel mij op dat ze heel goed luistert en dat ze geen oordeel heeft. Ze heeft een goed inlevingsvermogen en begreep snel wat ik bedoelde.Ik kwam met een probleem waar ik van af wilde en door haar doortastende vragen kwamen we snel uit bij waar ik echt heel veel last van had. Het was niet alleen opkomen voor mezelf maar me ook niet schuldig voelen als ik voor mezelf bent opgekomen.

Ze begeleidde me met een prettige en rustige stem door de sessie heen en dit voelde erg vertrouwd. Ik durfde me ook helemaal met haar mee te laten gaan in een flow. Tijdens de sessie kwamen we bij de allereerste keer uit waar mijn probleem ontstaan is.

Er kwamen emoties los en Chantal begeleidde me er doorheen op een respectvolle manier. Door de allereerste keer nogmaals te beleven en de situatie accepteren en te vergeven zorgde dit ervoor dat ik het gedrag/gevoelens waar ik mee zat niet meer voelde en de problemen die ik steeds ervaarde nu veel minder heftig zijn.

Na 1 sessie heb ik al minder last van het gedrag wat ik steeds deed. En ik heb nu al een succes ervaring gehad. Ik ga zeker nog een sessie bij haar boeken om nog meer vooruitgang te krijgen. Mijn advies is wacht niet te lang als je ergens mee zit want een sessie met Chantal maakt je leven zoveel mooier en lichter.

Monique

Suiker- en snoepverslaving + onrustige blaas

Mijn probleem was dat ik een suiker en snoep verslaving had.

Dat deed ik al van kleins af aan, en nu ben ik 52, dus al heel lang.

Ik heb zelf vaak genoeg geprobeerd om daar vanaf te komen maar niet gelukt, de drang was te groot.

En door de sessie bij Chantal wat een toegankelijke, lieve vrouw is en de tijd voor je neemt en je een fijne, rustige manier zonder oordeel je door de sessie leid ,ben ik van mijn suiker en snoep verslaving afgekomen.

Ik vond het echt een heel bijzondere ervaring, super leuk en ontspannen.

En een andere sessie bij Chantal heeft ze bij mij de onrust in mijn blaas, waardoor ik overal zoveel moest plassen en daardoor nog meer onrust daarvan kreeg als ik ergens heen moest, dat is met een hypnose sessie weggehaald.

Ook daar ben ik super blij mee.

Ik vond het een mooie en bijzondere ervaring en ze laat je in je waarde, ze luistert goed naar je en is duidelijk en open.

Dus ik ben super blij dat ik van beide problemen af gekomen ben.

Dus als je twijfelt om je te laten behandelen, niet doen, weet dat je op deze manier van je klachten kan af komen, het werkt echt super!

Ik zelf kom zeker terug als ik weer iets te behandelen heb.

Dank je wel Chantal,

Jolanda

Hooikoorts

Na jaren hooikoorts te hebben gehad, ben ik eindelijk verlost van deze vervelende aandoening.
Ik heb last gekregen van hooikoorts rond mijn 30 ste levensjaar.
Jarenlang hooikoorts medicatie geslikt steeds weer andere omdat het dan weer niet werkte.
Ook veel neussprays en oogdruppels geprobeerd.
Toen kwam ik in gesprek met Chantal en die zei heb je al eens een hypnotherapie geprobeerd want
dat kan echt helpen. Ik dacht ja dag het zal wel, dus eerst stond ik er niet
voor open.
Totdat het weer hooikoorts seizoen werd en niets meer hielp, toen dacht ik, ik ga het toch proberen
baat het niet dan schaadt het niet.
Ik heb een sessie bij Chantal gehad en was benieuwd of het zo zou blijven want het was weg.
3 maanden ben ik van mijn klachten af geweest en kreeg vorige week een kleine terugval. Ik begon
weer te niezen en snotteren en jeukende ogen, Ik heb contact opgenomen met Chantal en na een
korte sessie was het weer helemaal weg. Niet te geloven geen tabletten, neusspray en oogdruppels
meer nodig. Hoe fijn is dat.
Via deze review wil ik Chantal nogmaals bedanken.
Monika

Onzekerheden, angsten

Ik kende hypnose al een tijdje maar nu was het eindelijk tijd om de stap te nemen om mezelf van mijn verleden af te helpen .Plaatste een oproep op de hypnose site en kwam in contact met chantal.Ik heb een regressie gedaan ik was ondanks dat ik hypnose kende toch sceptisch meer van nou dat lukt niet bij me ik kan het niet de onbewuste knelpunten van mijn probleem de eerste sessie was ook best een gevecht want me onbewuste gaf behoorlijk weerstand maar het is chantal en mij gelukt en zo ook de tweede keer de regressie en de derde keerWat een geweldig mooi iets is hypnose en wat ben ik blij dat chantal me wilde helpen ik kon met alles bij haar terecht ook voor en na de sessie,s met al me vragen had ze een luisterend oor en hielp me hier doorheen .het proces is nog steeds bezig ga soms door moeilijke dagen veel emoties en angsten onzekerheden etc me gezin is hierin een grote steun maar merk ook zoveel vooruitgang ik sta echt verbaasd zelfs me partner die zegt wat ben je rustig 😳 ik slaap zelfs beter heb geen nare beelden meer ik kan zelfs bepaalde dingen die me.parte speelde niet meer oproepen bijv angst voor de dood ik werd zo naar als dat opkwam en nu is het stil als het opkomt het is niet leuk maar raak niet meer in paniek de chaos in me hoofd is rustig leeg 😳 en zoveel meer vooruitgang dit is gewoon niet te bevatten hoe goed dit werkt en wat het met je doet .Chantal bedankt voor alles lieverd je bent echt een topper ben zo blij dat je me wilde helpen en dat je me zo goed begeleide ❤️Mensen die twijfelen twijfel niet dit gaat je echt goed doen ggz en mentaal beter en nog andere heb je niks aan die praatjes vullen geen gaatjes om het zo maar te zeggen met hypnose maak je pas een verandering en kom je van hetgeen wat jij je probleem noemt af en met maar een paar sessie,s ben je vrij. Blij dat ik deze stap nam ❤️❤️

Tina

Afgewezen voelen, onzekerheid

Ik heb de sessie als fijn ervaren en het voelde erg vertrouwd. Chantal neemt de tijd voor je en begreep waar ik op vast liep waardoor zij een passend plan van aanpak had. Na de sessie merkte ik al snel verbetering dus mocht ik weer een hulpvraag hebben, ga ik zeker terug naar Chantal.
Cherelle

Hooikoorts en allergie

De laatste jaren heb ik last gekregen van hooikoorts en stofmijt allergie.Ik had van alles geprobeerd maar mijn klachten hielden aan, van medicatie en extra schoonmaken.Werd er zo moe van het gesnotter en niezen.Hopeloos werd ik er van.Toen vertelde iemand tegen mij waarom probeer je geen hypnotherapie.Ik ben me toen gaan verdiepen wat het precies inhield en kwam toen op internet Hypnotherapie Paradijsvogel tegen. Dit sprak mij aan en heb een sessie geboekt bij Chantal.Het voelde direct vertrouwd. Chantal is duidelijk, rustig en luistert goed. Ze legde me uit wat ze ging doen en kon haar goed volgen. De sessie verliep heel goed.Tot mijn verbazing waren mijn klachten weg, geen gesnotter en geniest meer.Ben zo blij dat ik dit gedaan heb.Bedankt Chantal je heb mijn leven een stuk aangenamer gemaakt.

Ylona

Vliegangst

Na jaren lang vliegangst te hebben, eindelijk een oplossing gevonden. Chantal heeft mij echt perfect van A tot Z begleid. Aan het begin was ik nog wel erg sceptisch maar na de eerste sessie wist ik het: dit zou echt de oplossing kunnen wezen. Na de 3e sessie ben ik gaan vliegen en had nergens meer last van, wat een verademing. Heel erg bedankt Chantal🙏🙏

B.

Belemmerende overtuigingen - afvallen

Het is fijn onder hypnose te gaan met Chantal. Ik voelde me veilig en begrepen. De reis was mooi en gaf me veel duidelijkheden en veel symbolen maar die betekenissen zullen zich nog wel gaan ontvouwen!Ook al was het online, het was alsof we in één ruimte waren. Een mooie energetische verbinding. Ik heb er veel aan gehad!Ik zou het zeker anderen aanraden eens contact op te nemen met Chantal als je ergens op vastloopt.

F.

Vliegangst

Via via bij Chantal terecht gekomen ivm mijn panische vliegangst . Na een fijn telefonisch kennismakingsgesprek besloten om er va banque in te gaan want met mijn vliegangst wat mede gepaard ging met paniek aanvallen kon het niet langer zo doorgaan . Dit mede ook omdat ik mijn zoontje van 11 ook steeds banger ging maken als we gingen vliegen en daarbij zijn onze beste vrienden ook nog eens geïmmigreerd naar Bonaire dus zal er ook jaarlijks een bezoekje aan hun gaan plaatsvinden. Na 2 van de 3 sessies ‘die ik als zeer fijn en openbarend had beschouwd’ had ik een korte vakantie naar Spanje gepland en was ik uiteraard reuze benieuwd.
Nou het was een zo’n groot verschil met voorheen . Ik was rustig en ontspannen en bij een klein beetje turbulentie na ongeveer 30 min ( waar ik normaal gesproken al begon te beven, helemaal in mijzelf gekeerd was en m’n handen op de stoel leuning voor mij stuk kneep ) bleef ik ook toen redelijk goed ontspannen en probeerde het te zien als ‘enjoy the ride’ precies zoals de hypno sessie het had voorgesteld . Dit zowel op de heen als terug reis .
Na terug komst sessie 3 gehad te hebben en 6 weken daarna op nieuw naar Spanje gevlogen te hebben kan ik concluderen dat ik mijn vlieg angst echt zeer goed onder controle heb. Ik zal niet zeggen dat ik t nu fijn vind om te vliegen maar ik ben niet meer in paniek bij elke schommeling of geluidje en probeer echt te ‘genieten ‘ van de vlucht en relaxed te zijn en dat gaat echt goed .
Ik kan het dan ook iedereen aanraden om dit te proberen . 1/2 okt vliegen we naar Bonaire en ik ben reuze benieuwd hoe het gaat op een lange vlucht .  Chantal, bedankt zover. Ik ben reuze blij met het tot nu toe behaalde resultaat.

Michel

Uitstelgedrag

Mooie sessie mbt mijn uitstelgedrag. Voelde mij helemaal op mijn gemak. Chantal heeft een erg prettig manier van werke en een hele fijne stem. Een top manier om oude patronen te doorbreken.
Erna

unsplash