Hypnotherapie is zeer effectief

Laat ik allereest beginnen met dat hypnose ongelooflijk krachtig kan zijn om jou van je problemen af te helpen. 
Hypnose is wereldwijd één van de meest toegepaste behandelmethoden en is echt effectief.  Het is een snelle én aangename ervaring waarbij je jouw problemen meestal na één of enkele sessies kunt oplossen.

Wist je dat meer dan 70 ziekenhuizen in Nederland werken met Hypnotherapie?

Hypnose is werken aan je onderbewuste mind. Je behoudt zelf de controle en als je niet in hypnose wil, dan zal dat zeker niet gaan.
Je zult dus nooit dingen doen tegen je zin én, ik denk dat dit een grootste angst is van mensen, je komt altijd weer uit de hypnose.

Wist je dat we op een dag 95% dingen doen met ons onderbewustzijn en maar 5% met ons bewustzijn? 
Er gebeurt onbewust zo veel op een dag. Als je een wondje hebt geneest dit vanzelf, je eten en drinken wordt verteerd, je hart klopt, daar hoef je helemaal niet over na te denken. Al je bewegingen, gedachten, gevoelens gaan automatisch. En dat is onbewust. Het is in feite je hele denken en handelen.  Wat is dan je bewuste mind? Het rationele denken. 
Met hypnotherapie wordt gewerkt met je onderbewustzijn en daarom is hypnose zeer effectief.
Je kunt het onderbewustzijn het beste vergelijken met een harde schijf van een computer waarop al onze ervaringen, emoties, overtuigingen en gewoontes zijn opgeslagen. Dit alles heeft een bepaalde waarde. Je onderbewustzijn doet alles vanuit de positieve intentie.om je bijvoorbeeld te beschermen. En soms legt het onderbewustzijn een onjuiste verbinding en slaat een ervaring om in een angst/fobie of iets dergelijks. Angst voor hoogtes is nuttig, Het helpt om ervoor te zorgen dat je niet roekeloos omgaat met hoogtes. Maar hoogtevrees is een doorgeslagen variant. Als  je bijvoorbeeld bang bent om op een keukentrapje te staan dan heeft dat niets meer te maken met jezelf te beschermen maar het is een irreële angst geworden. 
En als jij denkt aan een onschuldig lieve puppy dan krijg je daar misschien wel fijne gevoelens bij. En wanneer jij denkt aan een mega grote vogelspin, dan krijg je misschien wel kippenvel of kriebels over je lichaam. Dat gaat onbewust om even een voorbeeld te noemen. De overtuiging kan zijn dat de puppy lief is en de spin eng en daar reageer je op. 

Door middel van hypnotherapie wordt er gecommuniceerd met het onderbewustzijn.  
Je bent volledig ontspannen maar je bent ook weer geconcentreerd. Je hoort gewoon alles om je heen, je bent gewoon bij.
Met hypnotherapie wordt je in een staat van diepe ontspanning gebracht, hypnotische trance wordt dit ook wel genoemd. En trance is een natuurlijk verschijnsel.  Iedereen is wel eens in trance, heb je wel eens in de auto gereden en dat je niet meer heel goed kon herinneren hoe je dat stukje hebt gereden? Of je zit helemaal in het verhaal van het boek of een film, terwijl je weet dat het allemaal niet echt is maar je vindt het zo ontzettend spannend, eng of emotioneel, ook dat zijn voorbeelden van trance.  

Tijdens de sessie kunnen veranderingen in het onderbewustzijn worden gemaakt en op die manier wordt negatief gedrag (denk aan bijv. negatief zelfbeeld, angsten etc.) omgezet naar positief gedrag.
Ik kan je helpen inzichten te geven die jouw ziens-en denkwijze veranderen en geef jou de kans om positief in het leven te staan.
Vastgeroeste overtuigingen
worden naar de oppervlakte gebracht en opgeruimd.

Hypnose is een heel erg ontspannen gevoel. Je kunt dit eigenlijk vergelijken met dagdromen onder begeleiding. 1 uur hypnose staat gelijk aan 8 uur slaap! Je moet het zeker niet voor je slaap vervangen maar dat blijkt maar hoe ontspannen en relaxt dit is.
Iedereen kan gehypnotiseerd worden, als je maar zelf wil.
Als jij met vertrouwen de sessie aangaat, zul je verbaasd zijn hoe een sessie jou kan transformeren zodat jouw problemen verdwijnen.

Je hoeft je alleen maar te concentreren, je voorstellingsvermogen te gebruiken en de instructies op te volgen.

En nogmaals, je kunt geen dingen doen die je niet wil.


Wil jij van je allergie af of van je hooikoorts?
Of misschien wil je wel afscheid nemen van meerdere allergieën?

Heb je een negatief zelfbeeld,
ervaar je last van trauma,
of heb je een angst
of een fobie en wil je hier vanaf?

Wil je stoppen met roken,

of wil je afvallen?

Of kan ik je ergens anders mee helpen?

Wil jij verandering in je leven?

Neem contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken

Hello world